Ontwikkeltrajecten

Ben je als professional beginnend of al een eind op weg in je loopbaan in de profit-sector? Zoek je waar jij écht energie van krijgt en hoe je daar meer voor kiest? Heb je soms moeite om mee te bewegen met wat er gebeurt? Lukt het je niet om anderen mee te krijgen in wat jij voor ogen hebt? Is het lastig voor je om koers te houden, ook als alles anders gaat? Of ben je op zoek naar hoe je steviger kunt staan voor wie je bent?

 

Wij begeleiden jou om helder te krijgen wat jou bezighoudt en hoe je daar stappen in kunt zetten.

Wat is hiervan het resultaat?

Je hebt ervaring opgedaan in verschillende situaties. Je bent je meer bewust van wie je bent en wat je doet. Je maakt échte verbinding met anderen. Het lukt je om mensen te raken en je boodschap komt over. Je bent duidelijk voor jezelf en je omgeving.
Je bent weerbaar, wendbaar en veerkrachtig.

Traineeship JUMP

Je bevindt je in de eerste jaren van je loopbaan. Je hebt een flinke dosis vakinhoudelijke kennis en de ambitie om een gewaardeerde collega te zijn. Veel gaat al goed en je voelt ook dat je zelfkennis nog kan groeien. Herken je dit?

STRETCH

Je werkt als professional in een omgeving die snel verandert. Schakelen in complexiteit en onduidelijkheid is aan de orde van de dag. Dat vraagt een hoge mate van zelfbewustzijn. Schakelen in complexiteit en onduidelijkheid is aan de orde van de dag. Dat vraagt een hoge mate van zelfbewustzijn.

Talentgericht Begeleiden

De beste begeleiding bieden aan je medewerkers of collega’s: dat gaat nooit vanzelf. Je staat voor vragen en je vraagt je af hoe je het best kunt handelen. In het programma Talentgericht Begeleiden bieden we je concrete handvatten.

Marjonne voelt snel aan wat nodig is en creëert een omgeving waarin we als collega’s onze zorgen en vragen op een veilige manier kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Kramp

Miriam Bouwens
HR Country Responsible bij Kramp

Met haar volle aandacht en energie is Marjonne aanwezig en heeft zij een scherp oog voor wat nodig is om teams een goede learning-by-doing ervaring te geven.

Business Models Inc.

Roland Wijnen
Business designer bij Business Models Inc.

Ik heb een fascinerende reis naar persoonlijke ontwikkeling mogen maken en kan nu mijn passie beter inzetten in mijn werk

Friesland Campina

Bob Jan Schoot Uiterkamp
Trainer & Advisor bij Friesland Campina

Door de samenwerking met Marjonne ben ik meer bewust van mijn sterke punten en heb ik concrete handvatten om beter in te spelen op de talenten van mijn teamleden.

Rensa

Jos Benraad
Manager Supply Chain Support bij Rensa

Coaches en trainers

We werken samen met