Coach

Marjonne van den Hout

Marjonne van den Hout

Marjonne helpt je verdiepen wat er speelt en zo kom je tot de kern van wat je wilt. De helderheid die je krijgt, verbinden we aan wie je wilt zijn en wat je jezelf wilt zien doen. Wat je voelt, weet en kunt, leer je met je nieuwe inzichten te verbinden. Vervolgens ga je ervaring opdoen met het effectief inzetten van nieuw gedrag.

Bij haar kun je rekenen op een sfeer van betrokkenheid en zorgvuldigheid waarin je kunt zijn wie je bent en er mag zijn wat er is. Met krachtige zachtheid geeft ze je de ruimte om je kwesties te onderzoeken en stimuleer ik je om uit je comfortzone te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je beweegt in je eigen (werk)omgeving richting de resultaten die je wilt bereiken.

Ze werkt met een breed palet van methoden, technieken en instrumenten die zijn gebaseerd op principes uit de (positieve) psychologie en de ontwikkelings- en gedragswetenschappen. Vaak maakt ze gebruik van het CliftonStrengths assessment (Gallup). Hiermee krijg je scherp in beeld hoe je de waarde die je toevoegt, behoudt en versterkt in wat je doet.

Onder haar begeleiding herontdek je je eigen kracht en borg je dat je niet verleert wat je hebt geleerd wanneer je zelfstandig verder gaat.