Marjonne
van den Hout

Als coach en procesbegeleider begeleid ik leiders en professionals in de profit-sector die eigenaarschap en verantwoordelijkheid willen nemen voor zichzelf en voor wat ze voor ogen hebben.

Ik blijf leren en groeien. Met plezier. Mijn leven lang.

Marjonne van den Hout - Coach & procesbegeleider

Passie voor ontwikkelen

Van jongs af aan verwonder ik me over de wereld om mij heen. Vragen stellen, voelen wat er speelt en nieuwsgierigheid naar nieuwe input is voor mij een vanzelfsprekendheid. In 1993 heb ik het water van Zeeuws-Vlaanderen ingeruild voor het bos op de campus van de Universiteit Twente. Mijn opleiding Toegepaste Onderwijskunde raakte mijn passie voor leven lang leren en ontwikkelen.

In binnen- en buitenland werkte ik in profit organisaties met leiders en andere betrokken professionals aan vraagstukken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Toen ik kinderen kreeg, heb ik mijn aandacht gericht op mijn privéleven en gezin. In die tijd heb ik bestuurlijk vrijwilligerswerk en diverse opleidingen gedaan.

Praktijkkennis en levenservaring

In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf en een paar jaar later ook het bedrijf Brain Flow. Deze beide bedrijven zijn nu samengevoegd in Leafspring. Ik heb vele vlieguren gemaakt. In alles wat ik doe neem ik mijn praktijkkennis mee, evenals een flinke dosis levenservaring.

In Antwerpen volgde ik de opleiding Talentgericht en Waarderend Coachen. Het voelde als thuiskomen bij mezelf. Ik ontdekte dat ik mijn talenten en visie op de ontwikkeling van mensen ten volle kan uiten in het coachvak. Alles kwam samen. Dit heldere inzicht bracht me ertoe de opleiding tot beroepscoach bij Schouten & Nelissen te doen en me te certificeren tot senior practitioner coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Als coach, procesbegeleider, vrouw en moeder blijf ik leren en groeien. Door het dagelijks leven, door ontmoeting, samenwerking en opleiding. Met plezier. Mijn leven lang.

Individuele coaching

Ontwikkeltrajecten