Het gezicht van Leafspring: Marjonne van den Hout

Met een open blik de wereld in, luisteren en voelen wat er speelt, op zoek naar de kern en krachtige verbindingen leggen. Dat kenmerkt Marjonne: het gezicht van Leafspring. Zij ziet iedere ontmoeting en ervaring als een kans om te leren en te ontwikkelen. Na haar opleiding Educational Science aan de Universiteit Twente werkte Marjonne bij verschillende bedrijven en organisaties, waar ze als adviseur en facilitator haar bijdrage leverde aan vraagstukken op het gebied van Learning & Development. Haar bedrijf ontstond in 2015.

Echte aandacht

Marjonne is oprecht betrokken en nieuwsgierig naar wie je bent. Ze helpt je om je eigen fundament van waarden, talenten, overtuigingen en patronen te herkennen en zo in te zetten dat je meer voldoening haalt uit wat je doet. “Ze maakt bespreekbaar wat onderhuids voelbaar is,” zei een klant eens. En: “Marjonne ziet mij zoals ik ben. Ze weet de kern te raken en geeft me de ruimte en veiligheid om te zeggen wat er is.”

 

Vertrouwen is voor Marjonne dan ook de basis van samenwerken. Een relatie waarin iedereen zichzelf kan zijn is essentieel; zo ontstaat er een veilige omgeving waar kwetsbaarheid mag bestaan. Met haar betrokkenheid weet Marjonne te enthousiasmeren en uit te nodigen om nieuwe ontdekkingen te doen. Met vallen en opstaan, met een traan en een lach. Met genoeg ruimte voor luchtigheid of een grapje tussendoor. Dat wat nodig is mag er zijn.

 

Marjonne begeleidt het proces van begin tot eind. Doorpakken als het moet en focus houden op wat haar klant wil en écht nodig heeft maken het proces tot een duurzame ontwikkeling voor individu, team of organisatie. Ze houdt het grote geheel goed in de gaten, verliest daarbij de details niet uit het oog en onderzoekt de vraag achter de vraag. Met haar vragen weet ze de kern te raken.

Marjonne maakt bespreekbaar wat onderhuids voelbaar is

Samenwerken, samen versterken

Marjonne is er voor hen die voelen dat ze een volgende stap willen zetten en bereid zijn om er echt voor te gaan. In haar coaching, begeleiding of bij het ontwerpen van ontwikkeltrajecten zet ze samen met haar klanten het proces van onderzoek, voel- en denkwerk om in concrete acties richting het gewenste resultaat.

 

Regelmatig versterkt Marjonne zichzelf door andere vakgenoten in haar netwerk uit binnen- en buitenland te betrekken bij projecten. Zij staat voor krachtige energieke samenwerkingen, zodat haar klanten die aandacht en begeleiding krijgen die nodig is om uiteindelijk zelfstandig verder te kunnen gaan.

 

Zo creëert Marjonne een beweging waarmee je het beste in jezelf en de ander naar boven haalt en inzet voor het grotere geheel. Dát is de kern van Leafspring.

Leafspring is er voor

jou als individu

leiders en teams