Individuele coaching

Ben je eindverantwoordelijke, leidinggevende of een andere betrokken professional in de profit-sector? Rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders? Komt er veel op je af en is het lastig om focus te houden? Heb je vaak het gevoel er alleen voor te staan? Vraag je je af of je nog wel de juiste persoon op de juiste plek bent? Of zoek je naar hoe je slimmer, sneller en met meer plezier kan samenwerken?

 

Ik help je ervaren wat jou beweegt en dat te verbinden aan wat je voor ogen hebt.

Wat brengt dit je?

Je bent je bewust van jezelf. Je neemt eigenaarschap. Je voelt je fit. Je zet je energie op een productieve manier in. Je maakt échte verbinding met anderen. Je haalt het beste in jezelf en de ander naar boven en je zet dit in voor het grote geheel.
Je bent weerbaar, wendbaar en veerkrachtig.

Marjonne luistert goed naar wat er écht speelt en helpt je om ingewikkelde (werk)situaties te ontrafelen. Ze weet op een ontspannen manier je te helpen naar inzichten die de kern raken. Ik ben dingen anders gaan doen en ervaren. Ik ervaar meer rust. Ik ben nu kracht in mijn leiderschap. Een grote win, zowel in het werk als in mijn privéleven.

Alldeco

Bas van Petersen
Bedrijfsleider bij Alldeco

Ik heb een fascinerende reis naar persoonlijke ontwikkeling mogen maken en kan nu mijn passie beter inzetten in mijn werk

Friesland Campina

Bob Jan Schoot Uiterkamp
Trainer & Advisor bij Friesland Campina

Door de samenwerking met Marjonne ben ik meer bewust van mijn sterke punten en heb ik concrete handvatten om beter in te spelen op de talenten van mijn teamleden.

Rensa

Jos Benraad
Manager Supply Chain Support bij Rensa

Marjonne is de meest effectieve coach die ik ooit gehad heb. Marjonne weet heel goed tot de kern van het probleem te komen, schroomt niet om je een spiegel voor te houden en te laten zien dat de zaken waar je mee worstelt vaak door jezelf veroorzaakt worden. Ik heb handvaten gekregen om situaties te herkennen en geleerd dat je zelf een keuze hebt om de weg naar geluk in te slaan en je vrij te voelen.

Kramp

Ewoud van Dijk
Manager Digital Intelligence bij Kramp

Marjonne voelt snel aan wat nodig is en creëert een omgeving waarin we als collega’s onze zorgen en vragen op een veilige manier kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Kramp

Miriam Bouwens
HR Country Responsible bij Kramp

We werken samen met