Individuele coaching

Ben je eindverantwoordelijke, leidinggevende of een andere betrokken professional in de profit-sector? Rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders? Komt er veel op je af en is het lastig om focus te houden? Heb je vaak het gevoel er alleen voor te staan? Vraag je je af of je nog wel de juiste persoon op de juiste plek bent? Of zoek je naar hoe je slimmer, sneller en met meer plezier kan samenwerken?

 

Ik help je ervaren wat jou beweegt en dat te verbinden aan wat je voor ogen hebt.

Wat brengt dit je?

Je bent je bewust van jezelf. Je neemt eigenaarschap. Je voelt je fit. Je zet je energie op een productieve manier in. Je maakt échte verbinding met anderen. Je haalt het beste in jezelf en de ander naar boven en je zet dit in voor het grote geheel.
Je bent weerbaar, wendbaar en veerkrachtig.

Marjonne is de meest effectieve coach die ik ooit gehad heb. Marjonne weet heel goed tot de kern van het probleem te komen, schroomt niet om je een spiegel voor te houden en te laten zien dat de zaken waar je mee worstelt vaak door jezelf veroorzaakt worden. Ik heb handvaten gekregen om situaties te herkennen en geleerd dat je zelf een keuze hebt om de weg naar geluk in te slaan en je vrij te voelen.

Kramp

Ewoud van Dijk
Manager Digital Intelligence bij Kramp

Ik heb leren kijken naar wie ik wil zijn en hoe ik mijn talenten écht van waarde kan laten zijn. Ik geef nu krachtiger sturing aan mezelf en mijn werk.

Van Raam

Patrick Kolenbrander
Lead Engineer bij Van Raam

Marjonne ziet mij zoals ik echt ben. Ze weet de kern te raken en geeft me de ruimte en veiligheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Smart Accelerators

Claudia Janssen
Consultant & coach bij Smart Accelerators

Door de samenwerking met Marjonne ben ik meer bewust van mijn sterke punten en heb ik concrete handvatten om beter in te spelen op de talenten van mijn teamleden.

Rensa

Jos Benraad
Manager Supply Chain Support bij Rensa

Marjonne, je hebt geweldig werk gedaan. Ik heb me inzichten aangereikt die zo dichtbij me lagen dat ik ze makkelijk over het hoofd zag.

CAD2M

Theo Kok
Sales Manager bij CAD2M

We werken samen met