Voor jou als individu

Het is onze passie om jou te begeleiden in jouw ontwikkeling en groei. Ontdek welke mogelijkheden we hebben om jou te helpen. Bel of app ons gerust op +31 6 51 851 701, dan gaan we binnenkort samen in gesprek.

Mogelijkheden voor jou

Individuele coaching

Iedere professional loopt wel eens vast. Misschien ben je zoekende naar hoe je je rol goed kunt invullen. Misschien zit bepaald gedrag je in de weg. Of voel je de behoefte om een volgende stap te zetten, maar hoe? Individuele coaching is erop gericht om je te begeleiden bij jouw vraagstuk. Om je te helpen anders te kijken, antwoorden te vinden en nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Ben je ambitieus en wil je groeien, of geldt dit voor een collega in je team? Vaak heb je dan net even dat zetje, die extra vaardigheden of die praktische tools nodig. Jij wilt weten hoe je die onder de knie krijgt, zodat je jouw werk succesvol en met plezier kunt blijven doen. In zo’n situatie is een persoonlijk ontwikkeltraject geschikt. Omdat iedere vraag uniek is maken wij een persoonlijk ontwikkeltraject samen met jou helemaal op maat.

Loopbaanontwikkeling

Wat wil je écht? Hoe zie jij je toekomst voor je? Waarin wil je ontwikkelen, wat is jouw volgende stap? Wil je blijven doen wat je doet of wil je misschien wel veranderingen in gang zetten? Wij begeleiden professionals die niet in routine willen vervallen en dagelijks met plezier willen werken. Vaak zien we dat kleine veranderingen al grote positieve effecten hebben en leiden tot hernieuwd werkplezier.

Lerende netwerken

Een lerend netwerk wordt gevormd door leiders of professionals die elkaar stimuleren tot groei en ontwikkeling. Het biedt hen de mogelijkheid om laagdrempelig nieuwe vraagstukken in hun werkgebied te exploreren en een frisse blik te krijgen op dat wat zij doen. Uiteraard in een veilige omgeving die wordt gecreëerd door gelijkwaardigheid, wederkerigheid en een groeigerichte mindset.

Traineeship JUMP

Je bevindt je in de eerste jaren van je loopbaan. Je hebt een flinke dosis vakinhoudelijke kennis en de ambitie om een gewaardeerde collega te zijn die het werk zo goed mogelijk doet. Veel gaat al goed en je voelt ook dat je zelfkennis nog kan groeien. Herken je dit?

Marjonne van der Hout

Ik hecht veel waarde aan het leggen van krachtige verbindingen

Marjonne van den Hout

coach & facilitator

Waarom samenwerken met Leafspring?

  • Meer zelfkennis
  • Hogere betrokkenheid
  • Betere samenwerking
  • Meer werkplezier
  • Hogere productiviteit
  • Meer omzet en winst
  • Hogere klanttevredenheid
  • Minder uitval van mensen

De bedrijven en organisaties waarmee we samenwerken