Aanpak

Ik begeleid leiders en professionals in de profit-sector die eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en voor wat ze voor ogen hebben.

Ik help je verdiepen wat er speelt en zo kom je tot de kern van wat je wilt

Marjonne ziet mij zoals ik echt ben. Ze weet de kern te raken en geeft me de ruimte en veiligheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Smart Accelerators

Claudia Janssen
Consultant & coach bij Smart Accelerators

Ik heb leren kijken naar wie ik wil zijn en hoe ik mijn talenten écht van waarde kan laten zijn. Ik geef nu krachtiger sturing aan mezelf en mijn werk.

Van Raam

Patrick Kolenbrander
Lead Engineer bij Van Raam

Marjonne is de meest effectieve coach die ik ooit gehad heb. Marjonne weet heel goed tot de kern van het probleem te komen, schroomt niet om je een spiegel voor te houden en te laten zien dat de zaken waar je mee worstelt vaak door jezelf veroorzaakt worden. Ik heb handvaten gekregen om situaties te herkennen en geleerd dat je zelf een keuze hebt om de weg naar geluk in te slaan en je vrij te voelen.

Kramp

Ewoud van Dijk
Manager Digital Intelligence bij Kramp

De samenwerking met Marjonne is uitermate prettig en plezierig. Ze kiest altijd voor een gedegen en grondige aanpak met oog voor detail. Ze helpt om de beste resultaten te bereiken voor alle partijen, waarbij ze altijd oog heeft voor iedereen.

Rensa

Inge Hollander
HR adviseur bij Rensa

Marjonne voelt snel aan wat nodig is en creëert een omgeving waarin we als collega’s onze zorgen en vragen op een veilige manier kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Kramp

Miriam Bouwens
HR Country Responsible bij Kramp