Aanpak

Ik begeleid leiders en professionals in de profit-sector die eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en voor wat ze voor ogen hebben.

Ik help je verdiepen wat er speelt en zo kom je tot de kern van wat je wilt

Marjonne luistert goed naar wat er écht speelt en helpt je om ingewikkelde (werk)situaties te ontrafelen. Ze weet op een ontspannen manier je te helpen naar inzichten die de kern raken. Ik ben dingen anders gaan doen en ervaren. Ik ervaar meer rust. Ik ben nu kracht in mijn leiderschap. Een grote win, zowel in het werk als in mijn privéleven.

Alldeco

Bas van Petersen
Bedrijfsleider bij Alldeco

De samenwerking met Marjonne is uitermate prettig en plezierig. Ze kiest altijd voor een gedegen en grondige aanpak met oog voor detail. Ze helpt om de beste resultaten te bereiken voor alle partijen, waarbij ze altijd oog heeft voor iedereen.

Rensa

Inge Hollander
HR adviseur bij Rensa

Marjonne, je hebt geweldig werk gedaan. Ik heb me inzichten aangereikt die zo dichtbij me lagen dat ik ze makkelijk over het hoofd zag.

CAD2M

Theo Kok
Sales Manager bij CAD2M

Met haar volle aandacht en energie is Marjonne aanwezig en heeft zij een scherp oog voor wat nodig is om teams een goede learning-by-doing ervaring te geven.

Business Models Inc.

Roland Wijnen
Business designer bij Business Models Inc.

Marjonne is de meest effectieve coach die ik ooit gehad heb. Marjonne weet heel goed tot de kern van het probleem te komen, schroomt niet om je een spiegel voor te houden en te laten zien dat de zaken waar je mee worstelt vaak door jezelf veroorzaakt worden. Ik heb handvaten gekregen om situaties te herkennen en geleerd dat je zelf een keuze hebt om de weg naar geluk in te slaan en je vrij te voelen.

Kramp

Ewoud van Dijk
Manager Digital Intelligence bij Kramp