Aanpak

Ik begeleid leiders en professionals in de profit-sector die eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en voor wat ze voor ogen hebben.

Ik help je verdiepen wat er speelt en zo kom je tot de kern van wat je wilt

Marjonne ziet mij zoals ik echt ben. Ze weet de kern te raken en geeft me de ruimte en veiligheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Smart Accelerators

Claudia Janssen
Consultant & coach bij Smart Accelerators

Marjonne is de meest effectieve coach die ik ooit gehad heb. Marjonne weet heel goed tot de kern van het probleem te komen, schroomt niet om je een spiegel voor te houden en te laten zien dat de zaken waar je mee worstelt vaak door jezelf veroorzaakt worden. Ik heb handvaten gekregen om situaties te herkennen en geleerd dat je zelf een keuze hebt om de weg naar geluk in te slaan en je vrij te voelen.

Kramp

Ewoud van Dijk
Manager Digital Intelligence bij Kramp

Door de samenwerking met Marjonne ben ik meer bewust van mijn sterke punten en heb ik concrete handvatten om beter in te spelen op de talenten van mijn teamleden.

Rensa

Jos Benraad
Manager Supply Chain Support bij Rensa

Marjonne, je hebt geweldig werk gedaan. Ik heb me inzichten aangereikt die zo dichtbij me lagen dat ik ze makkelijk over het hoofd zag.

CAD2M

Theo Kok
Sales Manager bij CAD2M

Ik ben me meer bewust van mezelf en mijn gedrag. Door de begeleiding van Marjonne ben ik tot de kern te komen. De inzichten en concrete handvatten die ik heb gekregen helpen me zowel in mijn werk en ook privé.

Van Raam

Jorrit Thijssen
Lead Engineer bij Van Raam