Cases

Dit is Leafspring

Dit is Leafspring

Leafspring is het Engelse woord voor bladveer. Een bladveer is stevig, krachtig én veerkrachtig. Voor een veer zich kan uitzetten naar zijn volledige potentieel moet je deze eerst indrukken. Een blad staat tevens voor groei en potentie. Het groeit door het opnemen van licht – ofwel kennis en ervaringen. Spring, het voorjaar, is de tijd van hoop en toekomst. De tijd waarin nieuw potentieel zichtbaar wordt en de kans krijgt om te groeien en gezien te worden.

 

Bovenstaande is de betekenis van Leafspring, het nieuwe bedrijf waarin mijn bedrijven Marjonne en BrainFlow B.V. worden samengevoegd. De nieuwe naam en visuele identiteit zijn ontwikkeld vanuit praktisch oogpunt om beter herkenbaar en vindbaar te zijn voor klanten, en om helder inzicht te geven in de mogelijkheden die ik – ook in samenwerking met vakgenoten – biedt. Leafspring is een nieuw jasje dat past bij de ontwikkeling die beide bedrijven hebben doorgemaakt. Het geeft krachtig uiting aan waar we voor staan en gaan.Veerkrachtig groeien en versterken
Het beeldmerk: een solide basis voor vooruitgang

De inspiratie voor het beeldmerk zijn de jaarringen van een boom en een vingerafdruk die het unieke menselijke aspect benadrukt. De ringen staan voor verschillende lagen waarop mensen samenwerken, verdiepen of ontwikkelen. Het beeldmerk bestaat uit drie lagen en een duidelijk midden dat zorgt voor evenwicht. De rechte basis zorgt dat het staat en solide is en transformeert langzaam in een ronde beweging. Het symbool voor vooruitgang.

 

De kleur blauw verwijst naar kunde en betrouwbaarheid. Rood staat voor levendige impact, energie, kracht en (com)passie. De zachte en harde elementen, zowel in taal als vorm en kleur, zijn metafoor voor emotie en ratio, voor wie we zijn en wat we doen.


Leafspring-logo-en-tekening

Leafspring is er voor individuen, teams en organisaties die zichzelf en elkaar willen versterken

Leafspring is er klaar voor om hen die voelen dat ze een volgende stap willen zetten, en bereid zijn om er echt voor te gaan, te coachen en begeleiden naar die volgende stap. Dat is de basis van wat we doen, maar we hebben daarnaast nog véél meer te bieden. Zowel voor individuen, leiders, teams en organisaties.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer van ons weten? Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website en ontdek de mogelijkheden. We houden van persoonlijk contact, dus bel of app gerust naar +31 6 51 851 701.