Inspiratie

Lerend netwerk JUMP

Lerend netwerk JUMP

In het lerend netwerk JUMP blijf je elkaar -met begeleiding van een facilitator- regelmatig ontmoeten. Er is tijd en aandacht voor de vraagstukken van jou en de anderen in de groep. Je daagt elkaar uit, helpt elkaar en onderzoekt welke opbrengsten je mee kunt nemen naar je eigen werkomgeving. Zo zorg je dat de ontwikkeling die je tijdens je traineeship JUMP in gang hebt gezet niet een tijdelijk actie is, maar stimuleer je jezelf en elkaar om continu te blijven groeien.

 

Lukt het jou om je continu bewust te zijn van wat je doet? Sta jij daar regelmatig bij stil? Voor de meesten van ons gaat dat niet vanzelf. De dagelijkse gang van zaken trekt al gauw je aandacht. Daardoor schiet het er snel bij in om stil te staan bij wat je juist zo leuk vindt, andere perspectieven te onderzoeken en te voelen waar je écht energie van krijgt. Ondanks al je kennis en inzet sta je soms ook voor lastige of energievretende situaties, zo is de werkelijkheid nu eenmaal. Het helpt om regelmatig uit te zoomen en stil te staan bij wie jij bent, wat je doet en door anderen te worden uitgedaagd om vanuit andere invalshoeken te kijken.

 

Wat levert het je op?

  • je blijft bewust werken aan het ontwikkelen van je sterke punten
  • je krijgt een kijkje in de keuken bij andere aantrekkelijke bedrijven
  • je groeit verder in je leiderschapsvaardigheden
  • je reflecteert op je ervaringen in je werk en onderzoekt andere perspectieven

 

Doe mee aan het netwerk JUMP!

Wil jij met en van elkaar blijven leren en elkaar versterken? Welkom bij het Lerend Netwerk JUMP. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@leafspring.nl. Uiteraard is persoonlijk contact ook mogelijk. Bel of app gerust naar +31 (0)6 51 851 701 of stuur een e-mail, dan gaan we binnenkort samen in gesprek.