Inspiratie

e2grow: blijvende resultaten bereiken met effectief gedrag

e2grow: blijvende resultaten bereiken met effectief gedrag

Werk maken van gedragsveranderingen doe je niet in één dag. Een abonnement op een sportschool levert je ook niet meteen spierballen op en hetzelfde geldt voor het ontwikkelen en inslijten van nieuw gedrag en andere patronen. Daar is méér voor nodig dan een eenmalige training of workshop. Om je te helpen het geleerde onder de knie te krijgen zet ik de tools en programma’s van E2Grow in.

 

In eerdere blogs vertel ik hoe je met plezier kan leren en ontwikkelen en waarom ik kies voor een talentgerichte benadering met behulp van Clifton Strengths. Wil je duurzame resultaten boeken dan is er – naast een heldere visie en het kennen van de juiste instrumenten – meer nodig. Uiteindelijk gaat het erom dat je wat je leert ook gaat doen. Het geleerde toepassen in je eigen (werk)omgeving, zodat het een natuurlijke vanzelfsprekendheid wordt.

 

En dat is vaak lastig. Je hebt een inspirerende training of workshop gevolgd, gaat met prachtige inzichten weg en hebt het voornemen om dingen echt anders te gaan doen. De realiteit is dat het voornemen in korte tijd wordt ingehaald door de waan van de dag. Niet omdat je niet wilt, maar omdat je jezelf en elkaar er onvoldoende vaak aan herinnert. Omdat het ontbreekt aan inspirerende, zinvolle en aantrekkelijke impulsen, die je stimuleren om de verandering echt door te zetten. En dat terwijl je juist wilt dat de investering je nu en op lange termijn vooruit helpt.

Werk maken van gedragsveranderingen met een andere aanpak

Wat je nodig hebt is een andere benadering. Een aanpak die je helpt om je het geleerde eigen te maken, zodat je het gaat gebruiken en op jouw manier verder ontwikkelt in je eigen (werk)omgeving. Daarvoor maak ik gebruik van de programma’s en het online platform van e2grow. Dit platform biedt maatwerk begeleiding aan leiders, teams en individuen die op basis van hun sterke punten – zelf en met elkaar – willen groeien en hun ambities willen waarmaken.

 

De inzet van de programma’s en tools van e2grow maakt het mogelijk om naast individuele of teamsessies (live of virtueel) ook online ondersteuning te bieden. Deze begeleiding op afstand zorgt ervoor dat de ontwikkeling die in gang is gezet continu onder de aandacht blijft. De deelnemers aan de ontwikkeltrajecten krijgen met regelmaat gepersonaliseerde opdrachten, tips of informatie aangeboden die bijdragen aan hun ontwikkeldoel. Deze interventies zijn gebaseerd op de best beschikbare informatie over de doelmatigheid en doeltreffendheid van deze aanpak. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van het wetenschappelijk onderzoek en de tools en materialen die onder licentie en IP van Gallup* zijn ontwikkeld.

Een groeigerichte mindset, nu én op lange termijn

De mogelijkheden van e2grow helpen om doelgerichte interventies in te zetten die een positieve impact hebben op het continu ontwikkelen van een groeigerichte mindset. Nu en op lange termijn. Zo ontwikkel je effectief en efficiënt gedrag dat leidt tot blijvende gewenste resultaten.

 

Wil je weten hoe je met inzet van de tools en programma’s van e2grow jou of je team verder kan helpen? We vertellen je graag meer over dit platform en onze werkwijze. We houden van persoonlijk contact, dus bel of app gerust naar +31 6 51 851 701 of stuur een e-mail.

 

*Gallup is een onderzoeksinstituut dat al meer dan 80 jaar lang wereldwijd onderzoek doet naar o.a. talentgericht ontwikkelen, performance, leiderschap en betrokkenheid van mensen in hun werk. Gebaseerd op onderzoeken bij duizenden organisaties en meer dan 30 miljoen medewerkers vanuit de hele wereld, hebben zij tools en methodieken ontwikkeld zoals de Clifton Strengths en Gallup Q12.