Individuele coaching

Iedere professional loopt wel eens vast. Misschien ben je zoekende naar hoe je je rol goed kunt invullen. Misschien zit bepaald gedrag je in de weg. Of voel je de behoefte om een volgende stap te zetten, maar hoe? Individuele coaching is erop gericht om je te begeleiden bij jouw vraagstuk. Om je te helpen anders te kijken, antwoorden te vinden en nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Coaching is een tijdelijk proces, na verloop van tijd kun jij zelfstandig verder met wat je hebt geleerd en hoe jij je ontwikkeld hebt.

Wat anderen zeggen over ons

Ik heb een fascinerende reis naar persoonlijke ontwikkeling mogen maken en kan nu mijn passie beter inzetten in mijn werk

Friesland Campina

Bob Jan Schoot Uiterkamp
Trainer & Advisor bij Friesland Campina

Marjonne voelt snel aan wat nodig is en creëert een omgeving waarin we als collega’s onze zorgen en vragen op een veilige manier kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Kramp

Miriam Bouwens
HR Country Responsible bij Kramp

Voor Rensa leveren de coachgesprekken en de Jump! trajecten medewerkers op die zich zelf leren een spiegel voor te houden en te reflecteren. Ze leren hun talenten verder te ontwikkelen en functioneren vanuit kracht. Ze leggen hiermee een fundamentele basis voor hun verdere werkende leven.

Rensa

Inge Hollander
HR adviseur bij Rensa

Door de samenwerking met Marjonne ben ik meer bewust van mijn sterke punten en heb ik concrete handvatten om beter in te spelen op de talenten van mijn teamleden.

Rensa

Jos Benraad
Manager Supply Chain Support bij Rensa

Marjonne ziet mij zoals ik echt ben. Ze weet de kern te raken en geeft me de ruimte en veiligheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Smart Accelerators

Claudia Janssen
Consultant & coach bij Smart Accelerators

Marjonne van der Hout

Ik hecht veel waarde aan het leggen van krachtige verbindingen

Marjonne van den Hout

coach & facilitator

Waarom samenwerken met Leafspring?

  • Meer zelfkennis
  • Hogere betrokkenheid
  • Betere samenwerking
  • Meer werkplezier
  • Hogere productiviteit
  • Meer omzet en winst
  • Hogere klanttevredenheid
  • Minder uitval van mensen